Magento

Magento Standard
Magento Business
Magento Professionel
Magento Leje
Post Danmark fragtmodul (Pacsoft integration)

Post Danmark fragtmodulet fra CMSeksperten.dk er et fragt modul der er fuldt ud integreret med de services som Post Danmark tilbyder. Bla. har modulet direkte eksport til Pacsoft Online, direkte udprintning af labels samt mulighed for at benytte Post Danmarks afhentningssteder. Du får desuden mulighed for at oprette flere fragtrater og bruge disse i forbindelse med Magento's prisregler!
Modulet giver dig mulighed for at sende ordreinformation direkte til Pacsoft Online samt printe labels. Med blot et klik er alle ordreinformationer overført til Post Danmarks Pacsoft system og du slipper for manuelt tastearbejde der typisk fører til fejl. Et ekstra klik og du har en færdig label klar til at blive sat på pakken! Modulet har derudover mulighed for, helt automatisk, at indsætte track & trace på Magento ordren samt oprette en forsendelse og sende en e-mail til kunden.
Du sparer tid og sikrer at dine forsendelsesoplysninger altid er korrekte!

One Step Checkout

Simplificer din checkout procedure med dette super effektive modul der er optimeres til danske Magento webshops.
One-page checkout er et af de mest populære Magento moduler nogensinde. Modulet sørger for at kunden har en overskuelig og let måde at indtaste sine personlige oplysninger på ifbm. checkout.

Magento produkt feed generator

Forbind din webshop med over +500 markedspladser, Salgskanalerog Affiliate netværk i hele verden
Med en minimums investering, tilbyder CMSeksperten.dk dig en løsning der maksimerer profitten i din webshop
Studier har vist, at man kan forbedre sin omsætning med op til 25%, hvis man gør brug af produktfeeds til sin webshop. Denne Connectoren giver dig mulighed for, at tiltrække tusindvis af besøgende fra prissammenligningssider såsom Pricerunner.com, Shopmania.com, Google Shopping osv. eller fra Online markedspladser som Amazon, Miinto, DBA og Trendsales, hvor du får vist dine egne produkter direkte i deres varekatalog hurtigt og nemt. Forøg antallet af besøgende og konverteringer i din webshop. Magento produkt feed generator er dit værktøj til din online virksomhed, der vil hjælpe dig med at eksportere og opdatere dit varekatalog til flere salgskanaler med få klik.

GLS pakkeshop modul

Giv jeres kunder mulighed for at benytte GLS som forsendelsesmetode. Vores GLS fragtmodul til Magento understøtter den yderst populære pakkeshop forsendelsesmetode samt alle andre GLS forsendelsesmetoder.
GLS modulet er et Magento fragtmodul der bla. kan vise GLS pakkeshops baseret på kundens indtastede postnummer.
Modulet præsenterer kunden for en liste af GLS forsendelsesmuligheder, inkl. pakkeshop forsendelsesmuligheden. Modulet gør det desuden muligt at eksportere til Interline systemet fra GLS, så du meget nemt kan udskrive dine forsendelseslabels. Modulet har desuden mulighed for automatisk at importere Track and Trace numre fra Interline

E-conomic modul

Slut med manuel bogføring af ordrer og fakturaer fra din Magento webshop til e-conomic!
e-conomic modulet gør det muligt at foretage 2-vejs synkronisering mellem Magento og e-conomic. Slut med manuelt at rette varelageret i Magento og manuelt at bogføre ordrer. Modulet sørger for at synkronisere varelageret fra e-conomic til Magento, når der sker opdateringer i e-conomic. Samtidig sørger det også for at oprette varer, debitorer, ordrer og fakturaer i e-conomic.
Modulet har endda mulighed for at bogføre dine fakturaer automatisk og derved gøre hele bogføringsdelen fuldautomatisk.

EAN betalingsmodul

EAN betalingsmodulet gør det muligt at modtage betaling fra offentlige institutioner og større virksomheder.
Modulet opretter et nyt betalingsvalg i din Magento webshop, hvor kunden kan indtaste sit EAN-nummer.
EAN modulet kan selvfølgelig også benyttes når du indtaster ordrer i din backend.
Moduleret har mulighed for at validere EAN nummeret og hvis du samtidig bruger vores e-conomic modul, er disse selvfølgelig også kompatible.

Magento Nyhedsbrev Popup
Magento Patching
Magento Udvikling